BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, 10 September 2015

Izinkan diriku .

Assalamualaikum w.b.t . 
hai gais . 
lama sangat dah tak terupdate blog ni . 
older post deleted , yang zaman zaman tak matured . ceyy . matured lah kononnya sekarang kan .
last post 2014 , ni pun dah dekat setahun dah  nak buat blog baru tapi sayang dengan blog yang ni . so , i decided to use this blog . 

This blog will be a medium for me to express my feel , telling about my days , and etc . 
tapi takkan cerita pasal personal lah . tak akan la .
mungkin hanya satu perkongsian atau pengalaman yang aku lalui pada hari tersebut dan mungkin juga pengajaran yang aku dapat . 
tak salah nak berkongsi kan ?

bukanlah aim aku nak dapat populariti atau apa .
hanya mahu berkongsi .